[ Geri ] - Güney Kore







1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak Güney Kore Cumhuriyeti`ni ziyaret edebilirler. (Maksimum 90 gün kalınabilir) 

Ülke gümrüğüne girişte; 
Dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir. 

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.