[ Geri ] - Hollanda Vizesi








1-
 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; 

Kırmızı (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 
Siyah (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZEYE GEREK YOKTUR 

2- Lütfen pasaport geçerlilik süresinin seyahat bitim tarihi itibariyle en az 6 ay ve üzeri olmasına dikkat ediniz. 

3- Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır. 

4- Son 2 yıl içerisinde herhangi bir Hollanda vizenizin bulunması halinde Seyahat Acentaları pasaport işlemlerinde sizlerin adına başvuruda bulunabilirler, aksi takdirde şahsen başvuru yapmak zorundasınız.
Daha önceden herhangi bir SCHENGEN vizeniz var ise Seyahat Acentaları sizler adına sadece ticari vize (diğer vizeler hariç) müracaatı yapabilirler, aksi takdirde şahsen başvuru yapmak zorundasınız. 

5- Hollanda Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği tüm vize başvurularında yeni çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık fotoğraf istemektedir. 
İstenilen özelliklere sahip olmayan fotoğrafların vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir. 

6- Anne ve baba ayrı yada herhangi birisi ile seyehat edecek olan 18 yaşından 
küçük çocuklar için noter onaylı muvafakatname istenmektedir. 

7- Hollanda (Schengen) vize başvurusu için tüm Schengen ülkelerini kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası yapılması zorunludur. 
(Seyahat Sağlık Sigortası tüm başvurularda tarafımızca yapılmaktadır.) 

8- Hollanda Başkonsolosluğu ve Büyükelçiliği randevu sistemi ile çalışmaktadır.