[ Geri ] - Irak Vizesi






Irak havalimanında 3 adet vesikalık fotoğraf, kalacağınız süre kadar yeterli finansal durumunuz olduğunu kanıtlayan evrak ve bulaşıcı hastalığınız olmadığına dar noter tasdikli sağlık raporunuzu ile vizenizi ülkeye girişte alabilirsiniz. 
Araçla yada diğer türlü seyahat edecek yolcular vizeyi Konsolosluğa başvurarak almak zorundadırlar.
 

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır; 

Kırmızı (UMUMİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Yeşil (HUSUSİ) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Gri (HİZMET) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR 
Siyah (DİPLOMATİK) Pasaport : VİZE ALMAK ZORUNDADIR
 

2- Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.